Egy évad után elkaszálta a Netflix A törvénytelen fiú és az ördög c. sorozatát

Úgy tűnik nem nagyon élik túl a Netflix szórását az új sorozatok: ha nem lenne elég, elkaszálták nem is olyan régen a Végzet: A Winx Sagat, majd nem sokkal később Az éjféli klubbot is, most pedig A törvénytelen fiú és az ördög (The Bastard Son & The Devil Himself) című sorozata is a kukába került, utóbbi kettő mindössze egyetlen évad után.

A sorozat Sally Green Half Bad – Fogság c. könyvén alapult és a hírt maga a kreátor, Joe Barton osztotta meg Twitteren. A kasza híre lesújtóan érte a rajongókat, ugyanis nagyon jó értékeléseket kapott az alkotás.

Sajnos igen, a Netflix elkaszálta a sorozatot. Nagyon büszke vagyok rá és megkedveltem az embereket, akikkel közösen csináltuk. Sajnálom, hogy nem lehet vége a történetnek.

A produkciós cég, aki felelős volt a sorozatért is megszólalt:

Ez egy olyan műsor, amelyre hihetetlenül büszkék vagyunk, és amely kiváló kritikákat kapott, valamint egy igazán hűséges globális rajongótábort tudhat magáénak. Bár csalódottak vagyunk, hogy nem folytatjuk a történetet, nagyon szerettünk egy ilyen tehetséges szereplőgárdával és stábbal dolgozni azon, hogy életre keltsük szeretett műsorunkat.