Elkaszálta a Netflix Az éjféli klubbot

Hiába terveztek neki folytatást, nem kap.

Kiszámítható volt a Netflix döntése, ugyanis nagyon gyenge nézettséggel indított Mike Flanagan új horror sorozata, Az éjféli klub, vagyis a Midnight Club a streaming óriáson. Most kiderült, hogy a nagyhatalom nem is kér a folytatásból.

Egy évadot élt meg annak a producernek új sorozata, aki olyan mesteri anyagot rakott le elénk, mint a A Bly-udvarház szelleme vagy A Hill-ház szelleme, de úgy tűnik a hospice házban utolsó napjaikat/heteiket töltő fiatalok annyira nem fogták meg a nézőket. A 10 részes első évad egyébként szinte biztosítás volt a készítőnek, ugyanis olyan szerződést kötöttek, ami csak nagyon indokolt esetben engedi meg a platformnak, hogy ne kérje be a folytatást a sorozatból. Mivel ez megtörtént, az alacsony nézőszámra hivatkozva, Flanagan már tovább is állt és a Prime Video-nak készít néznivalót a jövőben.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a sorozat első része történelmet is írt, ugyanis a televíziózás történelmében ennek az anyagnak az első részében volt a legtöbb jump scare.