3 szereplő a 6. évadból nem tér vissza az Elit 7. évadában

Óriási spoilereket osztottak meg a készítők.

Előre szólunk, hogy a cikkben valószínűleg óriási spoilerekről rántjuk le a leplet, ugyanis az Elit c. sorozat készítői megosztották a 7. évad szereplőgárdáját, ugyanis a napokban elkezdődtek a forgatások. Így már azt is tudni, ki(k) az(ok), aki szinte biztosan nem térnek vissza a Las Encinas-ba a következő tanévre – újra főszereplőktől búcsúzunk.

Nagy örömmel jelentették be a producerek, hogy legalább 10 évadosra tervezik a produkciót, sőt azt is, hogy még a 6. évadot még be sem mutatták, de máris a 7. etapra fókuszálnak, amiben egy eredeti szereplő vissza is tér – de vajon elég lesz ahhoz, hogy szinte egyedüli ismerős arcként elvigye magával a sorozatot?

A most megosztott, első forgatási képen, ahol az egész csapat együtt van, láthatjuk, ahogy csupán néhány ismerős arc köszön vissza – ez megváltozik, ha látjuk a 6. évadot, ugyanis legalább 4 színész csatlakozik november 18-án startoló részekhez. Biztosan visszatér André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Adam Nourou (Bilal), Ander PuigCarmen ArrufatÁlvaro de JuanaAna BokesaÁlex Pastrana, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Nadia Al Saidi, Mirela Balic, Alejandro Albarracín, Iván Mendes, Maribel Verdú, Alejandro Albarracín, na meg persze Omar Ayuso (Omar) is. Ez pedig arra enged következtetni, hogy sem Diego Martín (Benjamín), sem gyermekei Carla Díaz (Ari), Manu Ríos (Patrick) és Martina Cariddi (Mencía) nem térnek vissza, így valószínűsíthető, hogy velük történni fog valami az évad végére.

Amíg ezeket a híreket feldolgozzuk, lessünk be az Elit 6. évadának előzetesébe, mely november 18-án érkezik a Netflixre.