© Warner Music

Charlie Puth megmutatta a barátnőjét a nagyvilágnak a születésnapján

Már régóta ismerik egymást.

December 2-án ünnepelte 31. születésnapján Charlie Puth, ez alkalomból pedig megmutatta a nagyvilágnak a barátnőjét az Instagram oldalán. Az énekes egy pár fotófülkében készült közös képet posztolt, melyeken különböző, cuki pózokban láthatjuk őt és kedvesét.

A lány a képeken Brooke Sansone, akivel már több, mint egy évtizede ismerik egymást, hiszen a szüleik jó barátságot ápolnak. Brooke digitális marketingesként és PR koordinátorként dolgozik, emellett pedig egy Instagram oldalt is vezet, ahol outfit inspirációkkal látja el a követőit.

A pár szeptemberben már együtt jelent meg a Global Citizen fesztiválon, előtte pedig nyáron közösen vettek részt egy családi összejövetelen, melyről Brooke az Instagram oldalán osztott meg képeket.

Charlie a SiriusXM-nek októberben árulta el, hogy szerelmes valakibe, akivel kapcsolatban van, és bár az illető kilétét akkor még nem fedte fel, hozzátette, hogy régóta ismerik egymást.

Együtt nőttünk fel. Mindig is nagyon, nagyon jó volt hozzám, így azt gondolom, ha a jövőben nehezebbre fordulnak majd a dolgok, ami elkerülhetetlen, akkor is mellettem fog állni

– nyilatkozta.

Az énekes szülinapján egyébként Brooke is megosztotta a képeket az Instagram történetében, amiket Charlie is, és annyit írt hozzá, hogy „szülinapos srác” egy szívecskével kiegészítve.