Sisi megállíthatatlan – ma debütál élőben és az évben már ötödik újdonságával!

Végre annak is eljött az ideje, hogy a hazai hiphop egyik legfigyelemreméltóbb csillagát, Sisit első buliján élőben is meghallgassunk december 2-án Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén, az Akvárium Klubban! Ráadásként pedig egy vadonatúj, tőle megszokott frappáns szófordulatokkal és feszes ütemekkel fűszerezett tracket is felfedezhetünk: a „Rappelj jobban” ugyanis egy maximálisan a régi iskola szellemében írt dal lett, amely felkerült a hétvégindító esemény setlistjére is!

A különleges rapperlány, Sisi fénysebességgel robbant be a hazai zenei életbe és sorra kapja nemcsak a közönség, de a szakma és a kritikusok elismeréseit is. Rövid idő alatt ez már az ötödik kiadvány, mely az extravagáns előadó nevéhez fűződik: év elején jelent meg a közönségkedvenc „Yalla”, majd következett az idei Magyar Klipszemlén a „Legjobb performansz”-nak járó díjat besöprő „Kezeket fel”, melyet a görbe tükröt tartó „MagasLow” és a melankolikusabb hangzású „Manifesto” követett.

Nagyon közel áll hozzám ez a fajta oldschool rap, imádom a bólogatós beateket, így alig vártam, hogy elkészüljön ez a szám, melynek zenei alapja ezúttal is Biksi Gábornak köszönhető. Fontos számomra, hogy minden dalban az éppen aktuális, bennem zajló érzéseket adjam át. Mostanában az foglalkoztatott, hogy mekkora nyomás tud nehezedni egy művészre vagy akár influenszerre a – sokszor alaptalan – negatív kritikák miatt, a „Rappelj jobban”-t pedig erre reflektálva írtam.

– osztotta meg a friss felvétel hátteréről a fiatal tehetség.

A nagysikerű „Yalla” kisfilmje adta az inspirációt az új zene videóklipjéhez, a főszerep itt is az undergroundé!

Sisi így mesélt róla:

Gyerekkorom óta tetszenek a “home made” klipek, szerintem sokkal hitelesebbek és személyesebb hangulatot keltenek. Egy sajátos nézőpontot igyekeztünk vele átadni, abban a közegben, ahol otthon érzem magam. Összességében nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

Sisit először élőben 2022. december 2-án a budapesti Akvárium Lokálban hallhatjuk a BP Shop újraindítása alkalmából szervezett bulin.

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!