Már biztosan nem pótolja be elmaradt budapesti koncertjét The Weeknd

Sajnos Magyarország nem szerepel az európai dátumok között.

Idén novemberben érkezett volna karrierje során először Budapestre The Weeknd, azonban a koncertsorozatot sajnálatos módon törölték. Az oka az volt, hogy átvariálták a struktúráját, és az eredetileg tervezett műsor helyett egy teljesen új show-t raktak össze, arénák helyett stadionokra szabva. Az After Hours til Dawn elnevezésű turné idén júliusban el is startolt az Egyesült Államokban, most pedig az európai dátumok is megérkeztek, ám a magyar rajongók ezúttal nem jártak szerencsével.

Az új koncertsorozat keretein belül ugyanis nem pótolja be az énekes az elmaradt hazai koncertjét, és sajnálatos módon nem látogat el Magyarországra. Szerencsére azért lesz lehetőségük látni azoknak a fanoknak, akik külföldre, a környező országokba is hajlandóak elutazni, ugyanis színpadra lép majd többek között Amszterdamban, Brüsszelben, Prágában, Varsóban, és Hamburgban is.

A turné második, európai és latin-amerikai szakasza jövő júniusban veszi kezdetét Manchesterben, és októberben ér véget Chile-ben. A jegyvásárlás december 2-án, délben indul, de az azt megelőző nap lesz egy elővét is, amire ide kattintva lehet regisztrálni. 

The Weeknd a turné során főként a legutóbbi kettő lemeze, vagyis az After Hours és a Dawn FM dalait adja elő egy igencsak látványos show keretein belül, és olyan slágerek csendülnek fel élőben, mint a Blinding Lights, a Save Your Tears, vagy éppen Take My Breath.