Dokumentumfilmet készít Rihanna a Super Bowl fellépéséről

Februárban lép fel az énekesnő a Super Bowl színpadán.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, a jövő évi Super Bowl félidejének fellépője nem más lesz, mint Rihanna. Az énekesnő nemrég tért vissza a zenei életbe, miután hosszú évekig nem hallottunk tőle új dalokat, és az utolsó fellépése is több, mint négy éve volt. Valódi visszatérés lesz tehát ez számára, amiről a hírek szerint dokumentumfilm is készül.

A források szerint az AppleTV+ milliókat fizetett a sztárnak, hogy náluk lehessen látható az alkotás, melyben megmutatják, hogyan tért vissza a karrierjéhez, miután idén életed adott első gyermekének.

A nagy nap előtti próbák és a meetingek alatt is forognak majd a kamerák, és betekintést nyerhetünk, hogy milyen is most az énekesnő élete, amint anyukaként visszatér a zeneiparba. A Super Bowl a világ egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb színpada, így már a kezdetektől nagyszabású show-t terveztek. Erre még rájön az, hogy ez a visszatérő fellépése, ezért a nyomás még nagyobb. Szeretné megmutatni a világnak, hogy miért is ő minden idők egyik legnagyobb előadója

– nyilatkozta egy bennfentes.

Rihanna még november elején elárulta, hogy egyelőre nem érkezik a várva várt új albuma, ugyanakkor utalt egy különleges projektre, amin éppen dolgozik, így könnyen lehet, hogy ez a dokumentumfilm lesz az.

A jövő évi Super Bowl február 12-én kerül megrendezésre Glendale-ben, a nagyjából 15 perces, félidői fellépés alatt pedig biztosan felcsendül majd a sztár visszatérő dala, a Lift Me Up, a legnagyobb slágerei mellett.