Megérkezett Avril Lavigne új albumának deluxe változata

3 új dallal jelentkezett az énekesnő.

9 hónappal azután, hogy megjelent Avril Lavigne visszatérő pop-punk albuma, a Love Sux, megérkezett a korong deluxe kiadása is. A bővített változaton 3 új dal kapott helyet, köztük a Yungbluddal közös I’m a Mess, a másik kettő pedig a Mercury in Retrograde és a Pity Party címeket kapták.

Az új szerzeményeken kívül még a Bite Me, a Love It When You Hate Me, és a Machine Gun Kelly közreműködésével készült Bois Lie akusztikus verziói kerültek fel az alapból 12 számos lemezre, így összesen 6 trackkel bővítették ki.

Nagyon büszke vagyok erre az albumra, és kibaszott jó móka volt elkészíteni. Köszönöm az összes rajongómnak, hogy szeretitek a lemezt és segítettetek nekem életre kelteni a turném során ebben az évben. Egyszerűen varázslatos volt

– írta az énekesnő az Instagram oldalán.

Új tűnik egyébként, Avril soron következő, nyolcadik stúdióalbumára sem kell már sokat várni, ugyanis a hónap elején Twitteren osztotta meg a fanokkal, hogy már készülőben van:

Jézusom, nagyon gyorsan készül az új albumon. Semmi sem fogható ahhoz, amikor a barátaiddal dolgozol.

Hozzátette, hogy a korongot az All Time Low Alex-ével, Yungbluddal, a Goldfinger énekes-gitárosával, John Feldmann-nel, és Travis Barkerrel készíti.