© Global Records

2023-ban is Magyarországra látogat INNA

DÉJÀ VU: Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár.

Megjött a hír: 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá hagyományosan az ország legnagyobb retro bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn. A 80-as, 90-es és korai 2000-es évek bulihangulatát felidéző időutazás első nevei is megérkeztek: jön örökzöld slágereivel az angol fiúbanda, a Blue, a 2009-es MTV Music Awardson nagyot arató énekesnő, Inna, a “Bongo Song”-gal kedvenccé vált Safri Duo valamint itt lesz Németország egyik legsikeresebb DJ/Producer csapatának DJ produkciója, DJ SASH!.

Idén 10. alkalommal szállhatunk be a legnagyobb hazai zenei időgépbe, mely visszarepít minket a 2000-es és azt megelőző pár évtizedbe, megidézve a kor legjobb bulijait. A tavaly is végig teltházas szegedi DÉJÀ VU fesztivál rendre hozza el nekünk a legnagyobb nemzetközi retrosztárokat és természetesen felsorakoztatja azokat a hazai előadókat is, kiknek zenéire oly sokan buliztak annak idején, és azóta is a házibulik állandó visszatérői. A 2023-ra tervezett majd egy tucat nemzetközi sztárból egyelőre négy már biztos. Itt lesz például a Blue nevű angol fiúbanda, akik olyan sztárokkal dolgoztak együtt, mint Stevie Wonder vagy Elton John. Utóbbival a Sorry Seems To Be The Hardest Word című dal kollaborációjával vonultak be az összebújós házibulik világába. A csapat nevéhez persze számtalan egyéb örökzöld sláger is köthető, így például az All Rise, a One Love vagy a Curtain Falls.

Jön Elena Alexandra Apostoleanu, művésznevén Inna, kinek karrierje 2008-ban indult a Hot című albumával, melynek címadó dala hamar a slágerlisták élére került. Inna a 2009-es romániai MTV Music Awardson megnyerte a „Legjobb Tánc”, a „Legjobb új előadó” és a „Legjobb Show” kategóriát, valamint a Border Breakers Awards-ot.

A DÉJÀ VU fesztiválra készül a  Safri Duo is, egy dán ütős páros, mely eredetileg klasszikus zenét játszott, majd 1999-től nyitottak az elektronikus zene irányába. 2000 elején elkészült a „The Bongo Song” című számuk, ami gyorsan a klubok kedvencévé vált és része lett a sydneyi 2000-es nyári olimpia nyitórendezvényének is.

És itt lesz SASH!, az egyik legsikeresebb német DJ/producer. Világszerte több mint 26 millió eladott lemezzel és több mint 65 arany és platina díjjal büszkélkedhet. Szegeden SASH! DJ szettjére bulizhatunk a jövő évi DÉJÀ VU fesztiválon.

Jegyvásárlás