© Hugo Yanguela

Rita Ora is szerepet kapott az Utódok 4. részében

Több színész is csatlakozik a nagysikerű film folytatásához.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, érkezik a nagysikerű Disney filmsorozat, az Utódok negyedik része, melynek a két főhőséről már lehullott a lepel: Kylie Cantrall Redet, az Alíz Csodaországban Szív Kiálynőjének éles eszű és lázadó, 16 éves lányát, Dara Reneé pedig Chloe-t, Hamupipőke sportos és perfekcionista, szintén 16 esztendős lányát alakítja majd. Most pedig újabb szereplőket jelentettek be, köztük Rita Ora-t, és Brandy-t is.

Rita a Szív Királynő bőrébe fog bújni, aki vasszigorral uralkodik Csodaország felett, Brandy pedig a mindig elegáns, melegszívű, és diplomatikus Hamupipőkét személyesíti meg ismét. Az énekes-színésznő már egyszer eljátszotta az ikonikus Disney hercegnő szerepét 1997-ben, a Hamupipőke című filmben, melyben Whitney Houston mellett láthattuk.

Csatlakozik még az alkotáshoz Malia Baker, Ruby Rose Turner, Morgan Dudley és Joshua Colley. Az előző filmekből visszatér Melanie Paxson a Tündérkeresztanya szerepében, illetve China Anne McClain is, aki Uma karakterét személyesíti meg.

A negyedik rész a Descendants: The Pocketwatch, vagyis az Utódok: A zsebóra címet kapta, és főként az Alíz Csodaországban című klasszikus inspirálta. A történet szerint Rednek és Chloe-nak vissza kell mennie a múltba a Fehér Nyúl zsebórájának segítségével, hogy megakadályozzanak egy katasztrófát, ami Auradont fenyegeti. Egy puccs van ugyanis készülőben az új királyi csecsemő születésének ünneplése közepette, a két utódnak pedig egyesíteni kell erejüket, hogy ez ne történhessen meg, mert ha mégis, annak végzetes következményei lennének. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert, azt viszont már tudjuk, hogy a forgatás a tervek szerint jövő év elején veszi majd kezdetét Vancouverben.