Nicki Minaj, Maluma, és Myriam Fares hozta el a 2022-es foci vb himnuszát

Íme a Tukoh Taka!

Megérkezett Nicki MinajMaluma, és Myriam Fares közös dala, a Tukoh Taka, melyet a FIFA 2022-es labdarúgó világbajnokságra rögzítettek. Az eseménynek ugyanis lesz egy zenei albuma, amiről már több dalt is hallhattunk, azonban a most megjelent kollab a FIFA Fan Festival első hivatalos himnusza.

Mindig is egy ilyen lehetőségről álmodtam! Boldog vagyok, hogy részese lehetek a FIFA labdarúgó világbajnokságnak, és ilyen csodálatos előadók mellett képviselhetem a latin zenét ebben a valóban nemzetközi, angol és arab nyelvű dalban

– nyilatkozta Maluma.

Myriam Fares Libanon egyik leghíresebb énekesnője nemcsak a hangját adta közreműködéshez, de társszerzőként is jegyzi, sőt, a klip koreográfiájában is benne van a keze.

Örömömre szolgál, hogy a kedvenc nemzetközi előadóimmal, Nicki Minaj-zsal és Malumával dolgozhattam. Remélem, a Tukoh Taka által még többen megismerik a keleti és arab zenét világszerte

– tette hozzá.

Tukoh Taka az első olyan vb dal, melyet angolul, spanyolul, és arabul is énekelnek. A szerzeményben Nicki, Maluma és Myriam arról rappel és énekel, hogy egyesüljenek a fociszurkolól, és közösen ünnepeljenek. A három sztár élőben is előadja a kollabot Katar fővárosában, Dohában, a FIFA Fan Festival megnyitóján.