Eredeti szereplővel tér vissza a Gossip Girl 2. évada

És az új évadban csillogásból és luxusból sem lesz hiány.

Úgy tűnik tanultak a Gossip Girl – Az új pletykafészek készítői az első évadot ért kritikákból és maxra kapcsolják a luxust az HBO Max-nél. A 2. etap már sokkal inkább tükrözi az eredeti sorozat vibejait, mint amit az első képes volt nyújtani.

December 1-jén érkezik hazánkba az ikonikus és balhés sorozat rebootjának 2. etapja, melynek már első előzetese is sokkal durvább és kegyetlenebb, mint az elsőé volt. Ami nem csoda, hiszen a hivatalos leírásból kiderül, hogy megkezdődött a második félév, és a Gossip Girl mindent megmozgat, hogy irányítsa az életeket vagy megkeverje az állóvizet Manhattan elitjének botrányos hazugságai körül. Megtanult egy-két dolgot az első körből – nevezetesen azt, hogy amit a közönsége akar, azt adja is meg nekik. Elsődleges célja, hogy katasztrofálisabb legyen az életük, mint valaha. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy hazudni kell. Régi ellenségek, új szövetségesek, állandóan változó felállás – ebben a félévben csak egy királynő lehet, és a tanév végére mindenki tudni fogja, hol vannak eltemetve a holttestek, és kik tartották a lapátot.

Az előzetesben a nagy visszatérő is beköszön, aki nem más lesz, mint Georgina, akit Michelle Trachtenberg formáz meg újra. Könnyen lehet, hogy a 3. évadban még több eredeti szereplő köszön vissza Manhattanben?