Kiirthatatlan lesz Ava Max a rádiókból

Ava Max ismét hamisítatlan pophangzással tér vissza!

A többszörös platina minősítést elnyerő énekesnő, Ava Max a 80’ évek által inspirált diszkó-számmal jelentkezik. A Weapons energikus, felemelő hangulatú alkotás, amiben Ava átütő énekhangja mindenkit megragad.

A track alkotói között Max mellett olyan pop-óriások is szerepelnek, mint a Grammy-díjas, Katy Perry-vel és Elton John-nal is együtt alkotó Henry „Cirkut” Walter, vagy Dua Lipának és John Legendnek dalokat író Michel „Lindgren” Schulz.

Weapons Max várva várt, 2023 elején megjelenő új lemezének, a Diamonds & Dancefloors következő felvezető single-je. Az album olyan dance pop-himnuszokat tartalmaz majd, mint az összesen több mint 100 milliós lejátszásnál járó Maybe You’re The Problem, és a nyár egyik legnagyobb slágerévé váló Million Dollar Baby.

Igen… tudnék valami olyasmiről is írni, mint a pia. És lehet meg is teszem, mert izgalmas. De nincs mögötte tartalom. Jelentéssel bíró dalokat szeretnék kiadni. Amik megerősítenek. Nagyon fontos dolog ez

– mesélte a dalról.

Az albán-amerikai előadó karrierjének csúcsán van, de úgy tűnik, ez még csak a kezdet. A több mint 12,5 milliárd nemzetközi streaming és számtalan nagysikerű kollaboráció után Ava a következő években egészen új szintre emelheti pályáját.