Ez volt Penn Badgley szerint a You (Te) legkellemetlenebb szexjelenete

Nem kevés erotikus jelenetet kellett leforgatnia már a színésznek, de valahogy mindig vannak kellemetlen élmények.

Penn Badgley számára valószínűleg tényleg nem ismeretlenek az erotikus jelenetek és azok sem, ahol furcsa dolgokat kell csinálnia, hiszen ez a két dolog jellemzi legjobban a You, vagyis a Te c. Netflix sorozatban látható karakterét, Joe Goldberget. De úgy tűnik, mindig vannak számára is kellemetlen percek a forgatás során.

Már egyszer beszámoltunk mi is arról, amikor az egyik színész nyílt meg arról, milyen érzés ezeket az erotikus, szexjeleneteket elkészíteni kamera előtt, de most Penn sokkal mélyebben osztotta meg tapasztalatait a nézőkkel és elmesélte, melyik volt élete legkellemetlenebb jelenete, amit meg kellett csinálnia.

Elég őszinte vagyok abban, milyen kellemetlenek lehetnek az intim jelenetek, mert sebezhetőnek érzed magad. Volt egy jelenet. Egy fantázia része volt a 3. évadban, ahol Joe-nak szexuális álma volt.

Úgy akarták leforgatni a jelenetet, hogy csak én és a kamera vagyunk egymáshoz nagyon közel. Úgy, hogy egy ember helyett csak a kamera van ott. Én, az alsómban ott feküdtem, egy nem is igazi szobában, körülbelül 12 ember előtt… és azt is tudod, hogy ezt milliók fogják megnézni. Már ez nagyon kínos.

via GIPHY

A semmivel kellett… tudod, szimulálnom kellett a szexet, mintha egy ember ott lett volna. Szóval csak úgy a levegőbe kellett mozognom, mert valójában ez történik. Nagyon kellemetlen volt.

A sorozat 4. évada 2023-ban érkezik a streaming platformra, két részben: az évad első fele február 10-én debütál, míg a második része márcois 10-én. A készítők szerint felkészülhetünk, ugyanis ez lesz az eddigi legvadabb évad.