Forog a You 3. évada: így forgatnak egy szexjelenetet

Egy kis beszámoló, plusz egy kép is érkezett.

Intim helyzetről mesél a Te (You) sztárja, Victoria Pedretti, aki egy erre szakosodott podcast vendége volt. A színésznő mesélt arról, hogy szerinte mi a legnehezebb a jelenetek elkészítésében, illetve arról még egy képet is mutatott, hogy hogyan kell elképzelni azokat az igazán forró ágyjeleneteket.

Mint ahogy kezdte, ő nem nézi vissza magát a tévében, nem követi a sorozatot úgy, mint ahogy mi nézők tennénk, fura is lenne nem? A CNT Productions egy igazán kényes témával állt elő, ahol Victoria teljesen természetesen számolt be tapasztalatairól, míg a műsorvezetők kuncogással fejezték ki kellemetlen érzéseiket. Ekkor jegyezte meg Pedretti, hogy ez amúgy az ő munkája, hogy átadja legélethűbben a jelenetet. Sőt, egy képet is mutatott a forgatásról, melyen betekinthetünk abba, hogyan is zajlik egy ilyen jelenet elkészítése.

A képet ide kattintva érheted el.

Az adásban kitértek egy specifikus jelenetre is a második évadból, amikor karaktere, Love éppen Joe-t (Penn Badgley) kényezteti odalent (ez a rész körülbelül 42.00-nál kezdődik a lentebb is látható adásban).

A fejmozgás nagyon vicces. Ez a tévé, itt mindennek tökéletes szögben kell lennie, néha korrigálni kell, néha egy párna óriási segítségedre lehet. Kényelmesen kell lenned, nem akarod, hogy a könyököddel támaszkodj a másik combjain.

Majd persze lerombolja az illúziót és elmondja, hogy egyáltalán nem olyan leforgatni, mint amilyennek mi látjuk, egyáltalán nem olyan szexi és forró.

Egyáltalán nem szexi, inkább földhözragadt. Igazából egy illúziót kreálunk [a nézőknek].

A Te harmadik évada várhatóan még idén műsorra kerül a Netflixen, de legkésőbb 2022 elejére várható.