Louis Tomlinson: már sokkal magabiztosabban nézek a jövő elé

Megérkezett az énekes második stúdióalbuma.

Augusztus végén jelentette be Louis Tomlinson, hogy idén érkezik a második szólólemeze, most pedig már meg is kaptuk a teljes anyagot. A korong a Faith in the Future címet kapta, ami tökéletesen körülírja a zenét, amit hallhatunk rajta, az énekesnek ugyanis mostanra sikerült összeszednie a bátorságát, hogy pontosan olyan dalokat készítsen, amilyeneket szeretne.

Érthető, hogy miért nem jött neki ez eddig olyan könnyen, hiszen a One Direction tagjaként másik négy ember zenei ízlését kellett összeegyeztetnie a sajátjával, a 2020-as, Walls című debütáló albumán pedig még félt túlzottan elkanyarodni a banda poposabb hangzásától.

Szólóban a mélypontok mélyebben vannak, de a csúcs is magasabban van, hiszen nem egy vagy a 4 vagy 5 közül. Mindenért teljes mértékben te vagy a felelős, minden rajtad csattan

– nyilatkozta a Telegraph-nak.

Most azonban már nem stresszel ezen, és elmondása szerint ez az album teljes mértékben körülírja, ki is ő valójában. Mi több, elárulta, hogy egyes dalokról el tudja képzelni, hogy azok a bandák énekeljék, akiken felnőtt, és akik kiskora óra inspirálják.

Mindig is ezt az albumot szerettem volna megírni. Ilyen fajta zenét szerettem volna készíteni, és most, hogy ez megtörtént, sokkal magabiztosabban nézek a jövő elé

– árulta el a Rolling Stone-nak.

És hogy ez minek köszönhető? Jórészt a rajongóknak, akik mindig hűségesen kitartottak mellette.

Azért voltam elég bátor hozzá, hogy megcsináljam a Faith in the Future-t, mert tudtam, hogy a rajongóim szeretni fogják

– tette hozzá.

A lemez standard kiadásán 14, a deluxe változaton pedig 16 dal kapott helyet, köztük az eddig megjelent Bigger Than Me, az Out of My System, és a Silver Tongues is. Louis a Rolling Stone-nak elmondta, hogy a két kedvenc dala róla az utóbbi kettő, és alig várja, hogy a turnén előadhassa őket élőben is.

A Faith in the Future világkörüli turné jövő májusban veszi kezdetét az USA-ban, majd nyár végén Európa felé veszi az irányt vele, és olyan városokban lép fel, mint Budapest, Bécs, Ljubjana, Párizs, vagy éppen Prága. A koncertsorozat novemberben ér véget az Egyesült Királyságban.

Az énekes karrierje első hazai fellépése szeptember 15-én lesz a Budapest Arénában, a jegyeket pedig még mindig nem késő beszerezni rá ide kattintva.