© Mike Rosenthal

Justin Bieber szó szerint rettegett a híres, volt szomszédjától

Ki sem ment a házból, mikor otthon volt.

Justin Bieber mára már letelepedett a feleségével, Hailey-vel, és nagy ívben elkerüli a botrányokat, ám, mint ahogy valószínűleg sokan emlékeznek rá, ez évekkel ezelőtt még nem így volt. Akkoriban rendszerint a botrányos viselkedése miatt került a címlapokra nap mint nap, 2014-ben, csupán 19 évesen pedig le is tartóztatták befolyásoltság alatt történő vezetés miatt, melynek köszönhetően finoman fogalmazva sem volt baráti a viszonya a volt szomszédjával.

Az énekes ugyanis Judy Sheindlin bírónő, vagy ahogy mindenki ismeri a tévéműsorából, Judge Judy mellett lakott, azonban mindent megtett, hogy elkerülje őt, hiszen szó szerint rettegett tőle.

Úgy félt tőlem, mint a tűztől. Egy időben, mielőtt benőtt volna a feje lágya, rengeteg hülyeséget csinált, én pedig tettem pár megjegyzést a viselkedésére. Onnantól kezdve, mint később megtudtam, plusz pénzt fizetett a portásoknak, hogy elmondják neki, mikor vagyok otthon, és mikor nem, csak azért, hogy még véletlenül se fusson össze velem

– árulta el a 80 éves bírónő az Access Hollywoodnak.

Hogy mik voltak azok a kommentek, amik miatt nagy ívben kerülte Justin a szomszédját? Judy nyolc évvel ezelőtt a Los Angeles-i CBS csatornának fakadt ki arról, hogy az akkoriban még a tiniéveiben lévő sztár magától értetődőnek veszi a hírnevet, ami szerinte nagy hiba.

A hírnév egy ajándék. Kezelheted alázattal, vagy pedig bolondot is csinálhatsz magadból általa, és Justin jelenleg inkább bolondot csinál magából, ami szerintem rettentően szomorú. Senki nem arra fog emlékezni, hogy egy lényegtelen kis énekes volt, hanem arra, hogy ennek a fiatalembernek megadatott minden, de az egészet elcseszte azzal, hogy ostobán viselkedett

– ezekkel a kemény szavakkal illette akkoriban az énekest.

A híres bírónő manapság már csak nevet azon, hogyan kerülte őt az egykori szomszédja, és örül annak, hogy sikerült kimásznia a magánéleti gödörből, melyben akkoriban volt.