Először jelent meg együtt nyilvánosan Billie Eilish és párja, Jesse Rutherford

Pizsamában vonult végig a vörös szőnyegen a pár.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, rátalált a szerelem Billie Eilish-ra, méghozzá a The Neighbourhood nevű banda frontembere, Jesse Rutherford személyében. Most pedig új szintre emelték a kapcsolatukat, ugyanis most először mutatkoztak együtt nyilvános eseményen. A pár a Los Angeles-i LACMA Art+Film gála vörös szőnyegén vonult együtt, méghozzá nem is akármilyen öltözetben.

A két sztár pont úgy festett, mintha éppen akkor keltek volna ki az ágyból: egy hatalmas Gucci paplant terítettek magukra, amit aztán le is dobtak magukról. Alatta mindketten pizsamára hajazó, szintén Gucci ruhát viseltek. Jesse egy lezser inget és nadrágot öltött magára, míg Billie egy csipkés, hálóingszerű ruhát, amit egy alvómaszkkal egészített ki.

Az eseményen részt vett az énekesnő testvére, FINNEAS, és az ő párja, Claudia Sulewski is.

Először hetekkel ezelőtt röppentek fel a pletykák, miszerint a két énekes egy párt alkot, mikor is egy lesifotós csókolózás közben kapta őket lencsevégre, azóta pedig voltak már együtt egy zártkörű Halloween bulin is.

A rajongókat eleinte aggasztotta a 11 év korkülönbség kettejük között, hiszen Billie 20 éves, míg a The Neighbourhood énekese 31, ám a napokban egy forrás azt nyilatkozta egy amerikai bulvárlapnak, hogy őket ez egyáltalán nem zavarja, ahogy az énekesnő testvérét sem, aki elmondása szerint nagyon bírja a srácot.