Közös dallal jelentkezett Tiësto és Tate McRae

Íme a 10:35!

A Grammy-díjas DJ legenda, Tiësto ezúttal a kanadai énekes-dalszerzővel, Tate McRae-vel kollaborált legújabb, 10:35 című felvételében. A track a prémium minőséget is túlszárnyaló dubaji Atlantis The Royal hotelt bemutató koncepció-klippel együtt érkezett, amely az MTV-s premieren kívül New Yorkban, a Time Square óriáskijelzőin is bemutatásra került.

10:35 esszenciája és inspirációja a luxusszálloda energikus, vibráló hangulatának visszaadása. Amikor Tiësto először látta az épület terveit, azonnal a resort dualitását emelte ki: a nappali legfinomabb, legkiemelkedőbb fényűzés váltakozik a féktelen éjjeli bulik izgalmával. A szám címe az az időpont, amikor a nap véget ér és leszáll az est.

A többszörös platinalemezes fiatal előadó, Tate McRae, aki a Közel-Keleten nőtt fel, ideális partner a dalban. Bársonyos hangja tökéletesen illeszkedik a lemezlovas hangzásvilágába.

A holland DJ most megjelent felvétele a jövőre érkező Drive című albumának újabb előfutára egyben. A lemez már most hatalmas népszerűségnek örvend: az eddig kiadott kislemezek – a Don’t Be Shy, a The Motto vagy a Hot in It – már összesen több mint 3,5 milliárd streamnél járnak.