Megvan mikor érkezik az HBO Max-re a Nincs baj, drágám

Kevesebb, mint egy hét van a premierig.

Ha nem ütköztünk úton-útfélen Harry Styles, Olivia Wilde és Florence Pugh filmes botrányaiba az elmúlt hónapokban, akkor valószínűleg egy random kő alatt él az ember a Duna partján, ugyanis a modern populáris kultúra egyik legkatyvaszosabb és leginkább PR szagú felvezetőjét láthattuk: ez a Nincs baj, drágám.

Olyan dolgokkal kerültek a címlapra a hírességek, mint például az ominózus eset, amikor állítólag Harry Styles leköpte Chris Pine-t – ezt később tisztázták is, vagy amikor a premieren bizonyos személyek nem álltak egymás mellé és nem fotózkodtak vagy tartózkodtak egy helyen. A mozik még limitált számban játszák ezekben a percekben is a filmet.

De szerencsére mindenki számára elérhető az HBO Max, aminek csapata a tegnapi nap folyamán jelentette be, hogy bizony hozzájuk érkezik a siker-várományos alkotás. Az ember azt hinnék, hogy 2023-as dátumról beszélünk jelenleg, de nem: kevesebb, mint egy hét van a hazai streaminges bemutatóig, ugyanis november 7-étől mindenki számára elérhető a film a platformon, ezt pedig maga a streaming óriás jelentette be hivatalos hazai Facebook oldalán.