Néhány pillanat a Nincs baj, drágám premierjéről, amitől tátva marad a szád

Nincs megállás a film körül…

A modern popkultúra egyik legkatyvaszosabb filmes premierjét láthattuk az elmúlt napokban, ugyanis a Nincs baj, drágám körül csak úgy izzik a levegő. Nincs olyan nap, hogy ne kerüljön a címlapokra a film vagy a stáb egyes szereplői, vagy ne legyen óriási visszhangja botrányaiknak. Olivia Wilde, Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine és Gemma Chan pedig a premier során sem fogták vissza magukat.

A mémek csak úgy gyarapodtak a Nincs baj, drágám világpremiere után, amit a A 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutattak be, a vörösszőnyegen pedig az egész stáb bevonult. Úgy volt, hogy Pugh csak itt csatlakozik a többiekhez és ez lesz az egyetlen sajtós eseménye az alkotással kapcsolatban, de erre végül nem került sor.

Ember legyen a talpán, aki képes követni a folyamatos kavarodásokat, pletykákat és történéseket, ami a szereplőkkel történik, kezdve az Olivia-Harry száltól, egészen a Shia LaBeouf ügyig, így ezekre most nem is térünk ki nagyon, fókuszáljunk a premierre és az ott történt dolgokra.

Leköpte volna Harry Styles Chris Pine-t?

Az egész internet azzal van elfoglalva, hogyha véletlenül is, de tényleg leköpte-e Harry Styles színésztársát, miközben helyet foglalt? Erre egyértelmű választ a nézők közül senki sem tud adni, de Twitteren, TikTokon és Instagrammon is virálisan terjed az a pár másodperces klip, ahol az internet népe meg van győződve arról, hogy ez igenis megtörtént. Twitteren például több, mint 63 ezer ember kedvelte és legalább ennyi is szólt hozzá a kivágáshoz.

Florence gyanúsan kerüli Oliviát és Harry-t

Pugh végül nem jelent meg a sajtókonferencián, ahol színésztársai a sajtó munkatársainak kérdéseire válaszoltak. A vörösszőnyegre pedig nagymamájával érkezett, ahol csak Chris-t, Gemma-t és Nick Krollt üdvözölte. A fotósoknak azt nem sikerült lekapniuk, hogy egyáltalán köszöntötte-e Harry-t és Olivia-t.

Érdekesség, hogy a vetítés folyamán is a három személy közé beékelődött egy-egy kollégájuk, ahogy az alábbi képen is látható.

Ezek mellett pedig nem mehetünk el szó nélkül

Például beszélnünk kell arról, ahogy Oliva Wilde beszélt arról, hogy bármi feszültség van-e közte és Pugh között.

És arról is, hogy Harry Styles az 5+ perces tapsvihar alatt megcsókolta Nick Krollt.

A Rotten Tomatoes oldalon a film jelenleg 39%-on áll.

Ez pedig a kedvenc mémünk lett.

De a legfontosabb az az, hogy ezeket a kivágásokat és információkat kritikusan kezeljük, ugye tudjuk, hogy a média azt mutatja meg nekünk elsősorban, amiből pénzt lehet kreálni, illetve amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy nagy esély van egy-két PR fogás megjelenésére is ezalatt a promóciós időszak alatt.

A hazai premierre szeptember 22-én kerül sor, a magyar poszter pedig alább látható.