A Fülig beléd zúgtam sztárja az internet nyomására fedte fel titkát

A színész nem bírta a nyomást.

Valószínűleg itthon sem kell bemutatni a Fülig beléd zúgtam, vagyis a Heartstopper c. Netflixes romantikus dráma/vígjátéksorozatot, melynek egyik főszereplője Kit Connor. A sorozat óriási siker volt a megjelenése után, illetve hasonlóan nagy rajongótáborra is tett szert. Hetekkel ezelőtt deaktiválta a Twitter fiókját Connor, ugyanis sokan zaklatták és könnyű célpontnak találták azért, mert nem nyílt meg a világ előtt szexualitása terén.

Sokan megvédték a fiatal, mindössze 18 éves hírességet, ugyanis az internet egy kemény hely és támogató üzenetekkel lepték el, de ez nem volt segítség. Az éjszaka folyamán Kit visszatért a platformra, ahol annyit írt követőinek:

Egy percre visszatértem. Biszexuális vagyok. Gratulálok, hogy egy 18 éves embert rákényszerítetek arra, hogy előbújjon. Úgy érzem, néhányan nem értettétek meg a sorozatot. Viszlát.

A sorozatot egyébként nem egy, hanem két új évadra is berendelték az első etap sikerei után. Kérdéses, mennyire fogják befolyásolni a színészek munkáját a köznép kommentjei. A sorozat és a képregények kreátora, Alice Oseman egyből publikusan kiállt a színész mellett és hangot is adott véleményének:

Tényleg nem értem, hogy hogyan nézhetik az emberek a Fülig beléd zúgtamot és utána azon csámcsognak, hogy vajon milyen a szexuális irányultsága valakinak, sztereotípiákat alapul véve. Remélem szégyellitek magatokat. Kit, csodálatos vagy.

A második etap egy részét már felvették Franciaországban, hamarosan pedig folytatódnak a forgatások.