Selena Gomez meglátogatta a Waverly Place-t

Nosztalgiázott egyet.

Selena Gomez New York City-ben járt, azok pedig, akik a 2000-es évek egyik legikonikusabb Disney sorozatát követték, tudhatják, hogy a Varázslók a Waverly helyből, vagyis a Wizards of Waverly Place-t abban a városban készítették – pontosabban, az volt az egyik helyszín, ahol a Russo család szendvicsezője található.

Selena pedig a napokban egy képet töltött fel Instagram oldalára, ahol a Waverly Place nevű utcatáblával fotózkodik. Azt viszont tudni kell, hogy a tényleges forgatás nem ebben az utcában történt, hanem Hollywoodban, egy stúdióban. Csupán az inspirációt szerezték a környékről, és az alapján építették fel a díszleteket és helyszínt, amit a sorozatban használtak.

Meg van az esélye, hogy pont úgy, mint az iCarly-t vagy a Teen Wolfot, a kedvenc varázslóinkat is újraélesztik a jövőben, Selena pedig gondolkodás nélkül igent mondana a folytatásra.

Imádnám. Nem tudom, hogy mikor, vagy, hogy egyáltalán meg fog-e történni, de 1000%-osan benne lennék. Furcsa egyébként, de amióta van Disney+, azóta több kérdést kapok a sorozattal kapcsolatban, mint amikor forgattunk. Nagyon boldog vagyok emiatt

árulta el a színész-énekesnő.

Természetesen, mi is imádnánk, ha erre sor kerülne. Úgy látszik, csak a tökéletes időzítésre kell várnunk.

Egyébként november 4-én érkezik az énekesnő első dokumentumfilje, melynek az első előzeteséről már beszámoltunk, most pedig egy új, pár másodperces részletet láthatunk, ami betekintést nyújt abba az időszakba, amikor Selena a 2019-es AMAs-en fellépett.