A megfigyelő színésze rosszul érzi magát, hogy valós emberek fájdalmából csináltak sorozatot

Az egyik legnépszerűbb sorozat itthon jelenleg A megfigyelő.

Ryan Murphy úgy tűnik megint óriásit alkotott – nem elég, hogy az Amerikai Horror Sztorival körülbelül televíziós történelmet írt és óriási rajongótábora van még a mai napig a szériának, majd villantott mostanában egy hátborzongató, de mégis különleges alkotást Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori címmel, ahol újra Evan Peters-t rakta a középpontba, majd pedig elhozta a true-crime horror/thriller rajongóknak a The Watchert is, vagyis magyar címén A megfigyelőt.

A Netflixen jelenleg hazánkban is a top 3 legnézettebb sorozat egyikeként van fenntartva, hiába jelent meg október elején a széria. A napokban az egyik főszereplő, Mia Farrow mesélt arról, hogy óriási bűntudata van amiatt, mert jól érezte magát a forgatás során, pedig jól tudja, hogy igaz történetet dolgoztak fel.

Mia Farrow (bal) és a főszereplő házaspár

Nagyon sajnálom a családot, akivel ez történt, mert csak az amerikai álmukat szerették volna élni valószínűleg. A saját lakásodban, ahol a legnagyobb biztonságban kéne érezned magad, a szíved, a komfortod, a gyermekeid, minden a legijesztőbb mód lett megfosztva ettől a családtól.

Magyarázta az alapkonfliktust, ami megjelent benne a sorozat forgatása során, majd folytatta:

Nagyon más volt, mert Ryan nagyon más részleteket osztott meg velünk. Nem tudom, hogy a karakterem létezett-e egyáltalán azoknak az embereknek az életében. Az alap történet, egy nagyon egyszerű fonalat követett… de a részletek, azok olyan Ryan Murphy-sek voltak. Nem tudom pontosan, kik voltak… nem tudom, hogy valaha megtudom-e. Nagyon sajnálom, ami velük történt és remélem, nem fogják megnézni a sorozatot.

A The Watcher szereplőgárdája, a főszereplő család nélkül

Igaz, a Netflix csak egy egy évados, minisorozatként aposztrofálta az alkotást, de a sikereket elnézve, nem lepődnénk meg, ha A Fehér Lótusz vagy a Kilenc idegen sorsára jutna és készülne hozzá folytatás – de csak olyan Ryan Murphy-s, zavaros módon.