Henry Cavill kiszáll a Vajákból

Már meg is van, ki veszi át karakterét.

A Vaják (The Witcher) c. Netflix alkotás már a 4. évadához közeledik, a streaming óriás be is rendelte a folytatást, viszont a főszereplő úgy tűnik, nem tér vissza a sorozatba: Henry Cavill kiszáll és egy másik színész veszi át a helyét.

Ríviai Geralt szerepét az új etapban Liam Hemsworth veszi majd át. A hírt szombaton késő délután robbantotta a Netflix, az internet pedig szószerint felrobbant a hírtől. A sajtó munkatársai sok helyről kaptak hivatalos közleményeket, igaz egyik sem részletezi, miért szükséges a váltás.

Az én utam alatt, mint Ríciai Geralt találkoztam szörnyekkel és izgalmas kalandokkal is, de mint hű katona, megválok a kardomtól a 4. évadra

– mondta Henry.

A rajongók nem fogadták annyira jól a hírt, sokan nem látják a hasonlóságot a két színész között, de Liam nagyon várja, hogy folytassa azt, amit kollégája megkezdett.

Mint Vaják rajongó, borzasztóan örülök a lehetőségnek, hogy Geraltot játszhatom. Henry Cavill csodálatosan hozta a szerepet és megtisztelésnek érzem, hogy nekem adja át a helyet a következő etapra

– mesélte Liam Hemsworth.

A pletykák szerint egyébként Henry egy másik, presztízs szerep miatt ugrott ki ilyen hirtelen a sorozatból.