Evan Peters vígjátékban akart szerepet, majd megkapta Jeffrey Dahmer szerepét

Túl megterhelő volt számára, hogy mindig komplikált karaktereket kellett alakítania.

Evan Peters újra a címlapokon van már hetek óta a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztoriban kapott főszerepe miatt – szerencsére szinte kizárólag pozitív visszajelzést kapott arról, mennyrie brutálisan kiváló színész, ugyanis mesterien hozta a képernyőn Jeffrey Dahmer karakterét.

Az elmúlt évtizedben nem volt olyan szerepe, ami ne egy könnyed, vígjátékszerű, egyszerűbb karakter lett volna, ugyanis olyan komplikált és megterhelő szerepeket sikerült megszereznie, mint a fentebb említett Dahmer, vagy az Amerikai Horrro Sztori Tate Langdonja. De nem csak Tate volt számára nehéz, elmondása szerint az AHS: Szekta évada után bő 2 évre volt szüksége arra, hogy rendbeszedje lelki világát.

A sikersorozat kreátora, Ryan Murhphy a napokban elárulta a világnak, hogy Evan a Dahmer szerep előtt felkereste és azt mondta neki, hogy szeretne egy lazább szerepet, lehetőleg egy romantikus vígjátékban, ahol az emberek megismerik a vicces oldalát is.

egy átlagos szerepet akart, esetleg egy rom-komot is elvállalt volna

– mesélte Murhphy.

De az élet közbeszólt és Ryan már akkor bőven a Dahmer sztorin munkálkodott és több, mint 100 embert hívott be a meghallgatásra, hogy megtalálja a tökéletes embert a szerepre, de valahogy egyik sem jött át, így úgy érezte, kötelessége elküldenie Evan-nak.

Másnap visszahívott és annyit mondott, hogy „ez nagy kihívás, annyira, hogy igent kell mondjak rá, még akkor is, ha félek tőle”.

Egyébként az interjúból az is kiderült, hogy Evan heteket töltött azzal, hogy utánajárjon saját idejében is a karakternek és elolvasson róla minden publikációt, töprengést és cikket, amit csak talált.