Tovább vadul Dove Cameron

Íme a Bad Idea!

A Boyfriend és a Breakfast sikere után megérkezett Dove Cameron legújabb dala, mely a Bad Idea címet kapta. Ez a harmadik kislemez, ami megjelent az énekesnő készülőben lévő debütáló albumáról. A szerzeményt idén nyáron írta, azóta pedig több részletet is megmutatott belőle a közösségi oldalain, mielőtt teljes egészében megkaptuk volna.

A hangzásvilága az előző két daláét követi, mi több, még azoknál is vadabb és agresszívabb, szövegét tekintve pedig egy toxikus kapcsolatról szól, amiből Dove már kilépett. Bár a szóban forgó románc mindig is egy rossz ötlet volt, és ezzel mindig is tisztában volt, ez cseppet sem érdekli őt, ennek ellenére is újra bele akar vágni a szakítás után.

A szerzeményhez videó is készült, melyet Párizsban, a Moulin Rouge-nál vettek fel október közepén, de arról egyelőre nincs hír, hogy ez mikor érkezik.

Az énekes-színésznő idén februárban dobta piacra Boyfriend című dalát, ezzel pedig nem csak új stílust villantott, de új fejezet is kezdődött a karrierjében. Az összes addigi zenéjét eltávolította a streaming platformokról, és tiszta lapot kezdett. Jelenleg is dolgozik a debütáló albumán, amiről egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg – de reméljük, hamarosan.