Decemberben folytatódik az új Gossip Girl, egy eredeti szereplő is visszatér benne

Az első képek is megérkeztek a második évadból.

Tavaly startolt el az ikonikus Gossip Girl című sorozat újragondolt verziója, a Gossip Girl – Az új pletykafészek az HBO Max-en, és bár nem mindenkinek nyerte el a tetszését, és több kritika is érte, mégis a platform legnézettebb szériája lett a premier hétvégéjén. Nem csoda hát, hogy berendelték belőle a második évadot, ami egy teljes évvel az első vége után, idén december 1-én debütál. És hogy mire számíthatunk benne?

Nos, kezdetnek egy jó hír az eredeti sorozat rajongóinak: egy eredeti szereplő is visszatér benne, aki nem más, mint Georgia Sparks, vagyis Michelle Trachtenberg. Georgina maga a megtestesült káosz volt, és követte őt a dráma, bármerre járt – ez pedig az évek során sem változott.

Az alkotás egyik készítője és producere, Josh Safran, aki az eredetin is dolgozott, a Teen Vogue-nak mesélt a karakter visszatéréséről:

Ő egy igazi anarchista. Bármit képes megtenni, amit a fejébe vesz, mindenféle ok nélkül. Ezt az energiát hozta az eredeti sorozatban, és a mostaniban is ezt fogja. Teljesen ugyanolyan maradt.

Hogy a jövőben számíthatunk-e más karakterek visszatérésére? A készítőknek mindenképpen tervben van a dolog, és bár a következő évadra egyedül Georgina tűnik fel a régi arcok közül, tőle azért kapunk egy kis update-et arról, hogy mi történt a többiekkel az elmúlt 15 évben.

Annyi viszont biztos, hogy az első évadban megismert kedvenceinket mind viszontláthatjuk: Jordan Alexander-t, mint Julien, Whitney Peak-et, mint Zoya, Eli Brown-t, mint Obie, Emily Alyn Lind-et, mint Audrey, Thomas Doherty-t, mint Max, Evan Mock-ot, mint Aki, Savannah Lee Smith-t, mint Monet, és Zion Moreno-t, mint Luna. Emellett több szerepet kapott ezúttal Grace Duah is, aki Zoya barátját, Shant alakítja.

A készítő elmondása szerint az új részek közelebb állnak az eredeti szériához, mint az eddigiek. Az első évaddal csak megalapozták a történetet, és bemutatták az új karaktereket, most azonban már tényleg fejest ugrunk a manhattan-i elit fiatalok életébe: több lesz a balhé, nagyobbat fognak szólni a botrányok, és még jobban megismerhetjük a magánéletüket és a háttérsztorijaikat.

A Gossip Girl – Az új pletykafészek második évada december 1-én startol el az HBO Max-en, és az elsővel ellentétben nem két részletben fogjuk megkapni, hanem egyben, hogy még kiforrottabb lehessen a történet.