A TikTok miatt újra virális Carly Rae Jepsen

Megérkezett az énekesnő ötödik lemeze.

Carly Rae Jepsen a Call Me Maybe óta megtalálta helyét a popzenei világban és egymás után mutatja meg új lemezeivel, hogy még ha egy réteget is céloz meg a nu-disco elemes és álmodozós dalaival, valahogy mégis mindig sikerül megújulnia – ez nincs másképp a The Loneliest Time esetén sem.

A lemez első három felvezetője egyébként nem szólt akkorát, mint amekkorát kellett volna, a Western Wind megmutatta, hogy visszafogott, country hatású énjét is hagyja kibontakozni, míg a Beach House és a Talking to Yourself azt a frissességet hozza a zenéjébe, amiről eddig is szó volt. Hiába kategorizálható be és hasonlít eddigi dalaihoz, valahogy még sincs meg az az érzés, hogy ezt már hallottuk valahol.

Az album címadó dala, a The Loneliest Time pedig futótűzként terjed a TikTokon, ahol napok alatt körülbelül 40 ezer videót készítettek a felhasználók a:

What happened was
We reached the moon
But lost in space, I think we got there all too soon
But you know what
I’m coming back for you, baby
I’m coming back for you

sorokra. Főként vicces videókkal árasztották el az emberek a platformot, olyanokkal mint például a mosogatáshoz félrerakott edényeknek mondják a fentebbi sorokat, ugyanis tudjuk, hogy azokhoz még napokig senki sem fog hozzányúlni.