Megőrül az internet Selena Gomez és Hailey Bieber közös fotói miatt

Vidáman fotózkodtak egy tegnapi eseményen.

Meglepő fordulatot vett Selena Gomez és Justin Bieber felesége, Hailey Bieber kapcsolata. Igaz, a két szupersztár bevallotta, hogy egyikük sem haragszik a másikra, sőt Selena rajongóit arra kérte, hogy ne zaklassák a modellt semmilyen platformon.

Ha valaki kimaradt volna az elmúlt 10+ év történéseiből, akkor röviden-tömören annyit kell tudni erről a hármasról, hogy 8 éven át randizott Justin és Selena, bár a vége fele már inkább volt se veled, se nélküled kapcsolat az övék, nem egy alkalommal tartottak hosszabb-rövidebb szüneteket. Az énekesnő rajongói akkor kaptak vérszemet először, amikor a pár végleg szétment 2018 márciusában, pár hónappal később pedig Hailey-t el is jegyezte az énekes.

Mint kiderült, egyik félnek sincsenek lezáratlan gondolatai vagy dolgai a másikkal kapcsolatban, Selena és Hailey is tiszteli a másikat. Az Academy Museum Galan, igaz Bieber nélkül, de a két hölgy szívesen mutatkozott együtt.

Az est folyamán egyébként egy tucat sztár megjelent, mint mondjuk Joe Jonas és Sophie Turner vagy az átlátszó ruhát villantó Olivia Wilde.