Selena Gomez továbbra is azt kéri, ne zaklassák rajongói Hailey Biebert

Hailey Bieber a napokban beszélt érzéseiről a Call Her Daddy podcastban, melyeket férjének ex-barátnőjének, Selena Gomeznek a rajongói váltanak ki belőle.

Szeptember 28-án volt a Call Her Daddy podcast vendége Hailey Bieber, ahol beszélt kapcsolatáról Justin Bieberrel és arra is kitért, hogy mennyire tönkretette az énekes volt barátnőjének rajongói őt lelkileg. A rajongók az egészen egyszerű „Justin bárcsak Selenával maradt volna” kommentektől az egészen durva megnyilvánulásokig képesek elmenni. Hailey erről annyit mondott:

Én csak tisztelem őt. Nincs közöttünk dráma.

Amióta lement az interjú, azóta újra betaláltákna fanok, most pedig Selena maga TikTokon fakadt ki a törtébtek miatt.

A legtöbb dolog, amivel nem is kell, hogy tisztában legyek, szimplán kegyetlen és undorító. Ha támogatod a Rare-t, nem tudom eléggé megköszönni neked, de azt is tudnod kell, hogy reprezentálod te is azt, amit jelent: azt, hogy a szavak számítanak. Tényleg. Remélem megértitek, hogy ez sokkal több bárminél, hálás vagyok, hogy meghallgattok.

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő beszél erről a témáról. Utoljára például akkor szólalt meg a témában publikusan, amikor első helyezést ért el a Lose You to Love Me c. dala. Ekkor úgy fogalmazott:

Hálás vagyok, hogy így fogadjátok a dalomat. De nem támogatom, és soha nem is fogom, hogy lehúzzunk más nőket, nőként. Kérlek, legyetek kedvesek egymással. Nem számít a szituáció sem. Ha a rajongóim vagytok, ne legyetek kegyetlenek másokkal.