Bécsbe érkezik a feltörekvő popszupersztár, Mimi Webb

Debütáló lemezével már nyakába is veszi Európát.

Mimi Webb, vagyis Amelia Webb 2000 júliusában látta meg a napvilágot és már 13 éves korában dalokat szerzett. Legnagyobb inspirációjának Adele-t, Amy Winehouse-t és Sam Smith-t nevezi meg, ez pedig érezhető is lírai és komoly dalszövegein, melyeket néha játékos popköntösbe is szeret felöltöztetni.

Az Amelia pedig saját magának tisztelgés: saját nevével fémjelzett anyaga igaz csak március 3-án érkezik, de már most egy olyan slágergyanús dalt ismerhetünk róla, mint a House on Fire, amivel hangi adottságait is megmutatja a hallgatóságnak.

2019-ben fedezték fel egyébként az aranytorkú énekesnőt, akit akkor gyorsan le is szerződtettek, azóta pedig egy EP-t, egy tucat dalt és egy hamarosan megjelenő lemezt tudhat magáénak, utóbbit meg is támogatja egy EU + UK turnéval is, mely hasonulva a lemez címéhez Amelia Tour címmel került meghirdetésre.

Igaz, hazánkba nem látogat el egyelőre az énekesnő, de a popzene kedvelői már nem sokkal a lemez érkezése után, március 16-án elcsíphetik a feltörekvő énekesnőt Bécsben, a FLEX-ben. A jegyek az előzetes információk alapján október 18-ától lesznek kaphatóak és körülbelül 10-12 ezer forintba fognak kerülni átszámolva.