Zsűritag lesz a The Voice-ban Niall Horan

Ő maga is tehetségkutatóban kezdte a karrierjét.

Niall Horan 2010-ben robbant be a köztudatba a brit X Factornak köszönhetően, több, mint egy évtizeddel később pedig visszatér a tehetségkutatók világába, ám ezúttal természetesen nem versenyzőként, hanem zsűriként. Jövőre veszi kezdetét az amerikai The Voice 23. szériája, melyben a One Direction egykorin tagja mellett Blake Shelton, Kelly Clarkson, és Chance the Rapper egyengetik majd az új tehetségek útját.

Blake már valódi veteránnak számít a show történetében, hiszen ő a kezdetek, 2011. óta ül a zsűri székben, azonban az új évaddal egy korszak zárul le, ugyanis bejelentette, hogy ez lesz az utolsó számára. Kelly-nek is bőven van tapasztalata a műsor terén, ő az idei év kivételével 2014. óta minden évadban részt vett, míg Niall és Chance the Rapper most először töltik majd be a zsűri szerepét.

Izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a The Voice-hoz, mint zsűritag. Alig várom, hogy találkozhassak az új tehetségekkel, mentorálhassam őket, és összecsapjunk a többi csapattal

– nyilatkozta Niall a bejelentéssel kapcsolatban.

A több, mint egy évtizedes története alatt egyébként olyan sztárokat köszönthetett zsűritagként a műsor, mint Adam Levine, Christina Aguilera, Shakira, Gwen Stefani, Miley Cyrus, Nick Jonas, Ariana Grande, vagy éppen Camila Cabello.