Novemberben érkezik Lindsay Lohan karácsonyi filmje a Netflixre

Bő egy hónap, és itt a Karácsonyi románc

Majdnem egy évtizede, egészen pontosan 2013-ban láthattuk utoljára film főszerepében Lindsay Lohant, most azonban két ilyen alkotásban is szerepet kapott, melyek közül az első még idén érkezik. A Karácsonyi románc november 10-től lesz nézhető a Netflixen, és a színésznő mellett a Glee sztárja, Chord Overstreet is feltűnik benne. 

A történet középpontjában egy elkényeztetett és frissen eljegyzett örökösnő, Sierra áll, aki az ünnepek előtt síbalesetet szenved, és elveszti az emlékeit. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, egy jóképű de balszerencsés, özvegy szállodatulajdonos és lánya gondozásában találja magát, és velük tölti a karácsonyt. 

Az előzetes egyelőre nem érkezett meg az alkotáshoz, azonban az első képeket már megkaptuk belőle:

Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy Lindsay Lohan visszatér a színészkedéshez egy karácsonyi film keretein belül, ami az ő platformjukon lesz látható. A forgatás novemberben vette kezdetét Utah államban, Lindsay és Chord mellett pedig még szerepet kapott benne többek között a színésznő testvére, Aliana LohanGeorge Young, és Jack Wagner is.

Úgy érzem, nem készül elég romantikus vígjáték mostanában, és ez a film pontosan az: egy vicces, felemelő romantikus vígjáték. Tényleg nagyon vicces

– mesélte a színésznő a Vogue-nak.