Megérkezett a Why Don’t We-s Daniel első szóló dala

Amíg a Why Don’t We szüneten van kiadójukkal való összetűzésük miatt, addig a srácok szólóban próbálkoznak, Daniel Seavey pedig apait-anyait beleadott debütálásaba.

Az énekes kilépett komfortzónájából és valami újat szeretett volna megmutatni a közönségnek, a Can We Pretend That We’re Good?-al. A 23 éves előadó minden munkában benne volt: ő írta dalát, sőt a produceri munkákat is magára vállalta.

Jó érzés beleásni abba, hogy ki vagyok valójában. Az elmúlt néhány évben csak leírtam mindig ezt-azt, ami eszembe jutott, ezzel is egy kis nyomot hagyva, mint előadó, mint zenész. Az amit magamból adok, az mindig is ott volt, de most ez látható is. Különleges érzés, amikor valaki zenéjét hallgatom és érzem az érzéseit. Sosem voltam ennyire őszinte a dalszövegeimben… mostanáig.

Néhány hónappal ezelőtt jelentette be a Why Don’t We, hogy kénytelenek lemondani turnéjukat és azt is, hogy szünetre vonulnak, mint banda a kiadójukkal hosszasan tartó csata miatt, szóval ne számítsunk egyhamar arra, hogy esetleg Budapestre látogatnának a srácok.

Daniel egyébként 2 hónapja töltött fel YouTube csatornájára egy dalt Bleed On Me címmel, de ez hivatalosan sehol sem jelent meg, ellenben mostani, debütáló dalával, ami minden streaming platformon elérhető neve alatt.