A Pokémonhoz írt dal Ed Sheeran

Íme a Celestial!

Nem titok, hogy Ed Sheeran teljesen odavan a Pokémonért, így nem volt kérdés számára, hogy igent mond-e, amikor felkérték, hogy írjon egy dalt az új videojátékukhoz: így született meg a Celestial című szerzemény, mely a november 18-án megjelenő Pokémon Scarlet and Violetben lesz hallható.

A dalhoz videó is forgott, melyet a Pokémon csapata animált, és az énekes mellett feltűnik benne többek között Charmander, Snorlax, Charizard, és Hypno is.

A nyolcadik szülinapomra kaptam egy Game Boy Colort Pokémon sárga színben, és az nem kifejezés, hogy teljesen odáig voltam érte. Most itt vagyok 31 évesen, még mindig megvan az a Game Boy Color, és még mindig Pokémonozok rajta a hosszú repülőutakon. Egyszerűen imádom

– írta az Instagram oldalán.

Ed elmondása szerint gyerekkorában a Pokémon egy véget nem érő fantáziavilágot jelentett számára, amire most, felnőttként nosztalgikusan gondol, és ismét gyereknek érzi magát tőle.

Találkoztam a Pokémon csapatával, amikor Japánba utaztam, és még viccelődtünk is rajta, hogy majd írok nekik egy dalt. Aztán tessék, itt vagyunk

– emlékezett vissza.

A dal megjelenésének örömére egyébként magára is varratta kedvenc Pokémonját, Squirtle-t, amit Instagramon mutatott meg a követőinek: