Rekordot döntött Harry Styles

Tarol az énekes a Billboard slágerlistáján.

Bár hónapokkal ezelőtt, áprilisban jelent meg Harry Styles visszatérő dala, az As It Was, még most is az egyik legnagyobb sláger a világon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már tavasszal letarolta az egyik legnevesebb slágerlistát, a Billboard Hot 100-ot, és azóta sem engedi át hosszabb időre a vezetést másnak, most pedig egy rekordot is sikerült megdöntenie. 

A szerzemény ugyanis a 15. hete vezeti a slágerlistát, ezzel pedig a leghosszabb ideig első helyezett szólódal lett. A rekordot eddig Whitney Houstontól az I Will Always Love YouElton Johntól a Candle in the Wind 1997/Something About the Way You Look Tonight, és Mariah Carey-től a We Belong Together tartották közösen, melyek mind 14 hétig csücsültek a listavezető pozícióban.

Összességében az As It Was jelenleg a negyedik leghosszabb ideig első helyezett dal a listán. Csupán Luis FonsiDaddy Yankee és Justin Bieber slágere, a DespacitoMariah Carey és a Boyz II Menközöse, a One Sweet Day, illetve Lil Nas X és Billy Ray Cyrus kollabja, az Old Town Road előzik meg. Az előbbi kettő 16, az utóbbi pedig 18 hetet töltött a csúcson.

Nem ez az egyetlen rekord, amit Harry megdöntött a kislemezzel. Többek között ez lett az első dal a Billboard Hot 100 történelmében, ami öt különböző alkalommal ért fel az első helyig, és a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a legstreameltebb dal férfi előadótól a megjelenéstől számított első 24 órában a Spotify-on.