© Netflix

BRÉKING: idén jön az Elit 6. évada

Pedig leghamarabb 2023-ra számítottak a rajongók.

2022-es premierdátumot kapott a spanyol Elit című sorozat a legnagyobb streaming platformon, a Netflixen.

Az új évad premierje így november 18-án pénteken esedékes, és az eddigiekhez hasonlóan az egész évad elérhető lesz a bemutató napján. Azt is megtudtuk a betekintőből, amit egyébként néhány közösségi média oldal le is tiltott, mert túlságosan szexinek ítélte meg.

Az új évadba egyébként több kulcsszereplő, köztük Samuel (Itzan Escamilla), Omar (Omar Ayuso), Rebeka (Claudia Salas) és Cayetana (Georgina Amorós) sem tér vissza, neveik pedig meg sem jelennek a sajtóanyagban. Az új évad erősen Patrick (Manu Rios) karaktere köré fog épülni, rajta kívül pedig láthatjuk még a következőket: André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Carla Díaz (Ari), Martina Cariddi (Mencía), Adam Nourou (Bilal), Ander Puig (Ser o no ser, El trayecto), Carmen Arrufat (HIT, La inocencia), Álvaro de Juana (HIT, Luimelia), Ana Bokesa (Capítulo Cero, La que se avecina) és Álex Pastrana (Welcome to Edén, Los protegidos).

Azt is megírtuk már, hogy alig marad eredeti szereplő a szériában, illetve arról is beszámoltunk már, hogy milyen új arcok érkeznek az iskolába.