© Sony Music

Nicole Scherzinger azt hitte, Simon Cowell elégette a One Direction megalakulásának videóját

Lassan semmi sem köti a fiúkat Simonhoz szerencsére.

Éveken keresztül tudhatta magáénak az elismerést Simon Cowell, aki sokak szerint megalakította a One Direction nevű formációt – igaz, a srácok azóta szünetre vonultak és szólóban próbálnak szerencsét, a világ egyik legismertebb bandája lett belőlük. Nyáron került ki az X Factor hivatalos YouTube csatornájára, ahol minden egyes mozzanatát láthatjuk annak, ki és hogyan rakta össze a fiúkat.

Úgy tűnik, a női mentoroknak van érzékük ehhez, ugyanis a videóban kiderül, hogy Simon a végén nyúl bele maximum 2 alkalommal a procedúrába, egyébként a fiúk képeit a The Pussycat Dolls nagyasszonya, Nicole Scherzinger kezdte egymásra pakolni – kezdve Niall Horannel és Harry Styles-szal. A Little Mix lányokat szintén egy női mentor, Kelly Rowland rakta össze elsőként.

Őszinte leszek, sosem gondoltam volna, hogy ez a felvétel kikerül, azt hittem, Simon rég elégette

– kezdte Nicole.

Amit most az emberek láthatnak, hogy tényleg én raktam őket össze, ahogy az eszem diktálta azután, hogy egy lánybandából kiváltam és megéreztem, mekkora ereje és sikere van bandaként létezni. Nagyon jó visszagondolni arra, hogy akkoriban nem volt semmi ehhez hasonló a világon. Büszke vagyok, hogy egy kis, vagy nagy részben részese lehettem ennek.

Miután Nicole elmondta érzéseit a banda megformálásával kapcsolatban, a beszélgetős műsor vezetője egyből kommentálta a dolgokat és annyit fűzött hozzá, hogy Simon igazán szégyellheti magát.

Az eredeti videót, amit közzétett az X Factor, már több, mint 1,5 millióan látták, pedig épp, hogy 2 hónapja töltötték fel.