Bulizás közben érte földrengés Dua Lipát és az Elites Arón Pipert

Higgadtak maradtak mind a ketten az eset közben.

Mint ahogy megírtuk néhány hónappal ezelőtt, már júniusban forrott a levegő a Szigetet is megjárt Dua Lipa és a 2023-ban az Akváriumban koncertező Arón Piper között – utóbbi még a Netflix Elit c. sorozatából lehet ismerős.

Néhány órával azután, hogy élete egyik legnagyobb koncertjét adta, körülbelül 60 ezer embernek Dua Mexikóvárosban, barcelonai kiruccanásához hasonlóan újra nyakába vette a fővárost és meglátogatott egy szórakozóhelyet, a Loo Loo Studiot. Körülbelül éjjel egy óra lehetett, amikor felfigyeltek a világ egyik legfelkapottabb énekesére a helyszínen, aki önfeledten szórakozott barátaival és újra Arónnal, akivel most is több alkalommal közelebb kerültek egymáshoz.

A szemtanúk szerint Lipa jókat táncolt és beszélgetett az este folyamán egészen addig, amíg egy egész erős, 6.9-es földrengés meg nem rázta a várost. A videók arról tanúskodnak, hogy Dua és Arón is megőrizte nyugalmát, a zenét lekapcsolták és a tömeg csak várta, hogy megálljon a rengés.

Twitteren egyébként sokan hálájukat fejezték ki az énekesnőnek és a színésznek, hogy ilyen jól reagálták le a helyzetet annak ellenére, hogy kis helyre voltak összezárva sok emberrel.