Együtt töltötte az éjszakát Dua Lipa és az Elit sztárja, Aron Piper

Elég közel kerültek egymáshoz.

Több napot is Madridban töltött jelenleg a nyáron a Sziget Fesztiválra érkező Dua Lipa, aki jelenleg is világturnéjának, a Future Nostalgia Tour-nak európai részét nyomja, ugyanis Spanyolországot járja az énekesnő a lemezét népszerűsítő koncertsorozattal.

A madridi dátumon jelen volt a 2023-ban az Akvárium Klubban is fellépő, a Netflix Elit c. sorozatának szívtiprója, Aron Piper, vagy művésznevén ARON is, mint vendég, majd többen együtt látták a két szupersztárt elhagyni a helyszínt. Érdekesség, hogy Dua körülbelül fél éve szingli, ugyanis hat hónappal ezelőtt jelentették ki egykori párjával, a 22 éves Anwar Hadiddal.

Az rapper-színészt és az énekesnő este pedig elég fülledt körülmények között kapták le az éjszaka folyamán, ugyanis egy klubban tartózkodtak. A sztárok nagyon jól érezték magukat az ott, a helyszínen lévő másik párszáz emberrel. A videón látható, ahogy Dua és Aron többször nagyon közel kerülnek egymáshoz, sőt megesik néhány hátsó-fél paskolás is. Az este végén pedig a paparazzik együtt kapták le őket, ahogy elhagyják a helyszínt. Egyébként a helyen jelen volt Aron egyik ismerőse és munkatársa is, MGYAL. Annyi biztos, hogy extrém a kémia a két híresség között.

Ezek után percekkel világtrend lett Dua és Aron neve többek között Twitteren is, ahol a rajongók meglepődésüket fejezték ki, illetve éltették a párost a köztük lévő kémia miatt. Órákkal később Aron FKA Twigs-zel volt látható egy TikTok videóban, ahol elég hevesen esnek egymásnak – igaz, ezt a videót nem tudjuk jelenleg kontextusba helyezni, ugyanis a szög és a minősége a videónak arra enged következtetni, hogy egy profi projekt része lehet, mint mondjuk egy videóklip.