Otthagyta kiadóját Camila Cabello

Több év után úgy érzi, szüksége van egy új kezdetre.

Camila Cabello úgy tűnik teljesen új utakra tereli karrierjét és életét, ugyanis nem csak Shawn Mendes-zel mentek külön, hanem most több év után egykori kiadóját is leváltotta. Az Epic Recordstól (ami itthon a Sony Music Hungary csoporthoz tartozik) egészen az Interscope-ig ment (ezt a Universal Music Hungary képviseli).

Az énekesnő 4 év alatt 3 lemezt termelt ki a kiadóval közösen, az igazán sikeres, saját nevével fémjelzett Camila-t, melyről a Havana óriásit ment, majd a Romance c. kicsit más tónusú korongot dobta a piacra, amelyről a Senorita és a My Oh My is népszerűvé vált, majd legutóbbi, Familia c. korongját idén áprilisban mutatta meg a nagyközönségnek, melyről nem igazán sikerült óriási slágert hoznia, és úgy tűnik már nem is tervez életet lehelni az eraba. Az első két megjelenése mára már platina lemezéként van fenntartva, ugyanis mind a kettőből több, mint 1-1 millió példány kelt el az Egyesül Államokban.

Új kiadójának katalógusában egyébként helyet foglal Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Selena Gomez, Lady Gaga, Shawn Mendes vagy Justin Bieber is. Camila egyébként karrierje kezdete óta az Epic kiadóval dolgozott, ugyanis már a Fifth Harmony-s korszakában is, majd utána szólókarrierjét is ők egyengették. A Variety áprisilban beszélt az énekesnővel, aki akkor a következőt nyilatkozta:

Az első lemezeim során mindig kérdezgettem az embereket, hogy mit gondolnak erről, mit gondolnak arról, most meg már nem küldöm el annyi embernek a zenémet. Ha nem tudok kiállni egy dalomért, és nem akarom előadni, akkor ki se adjuk, mert megint valami fura dolog lesz belőle, amit soha az életben nem akarok többet énekelni, csak azért, mert megint nem hallgattam magamra.