Mától nézhető a Netflixen Evan Peters új sorozata, a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori

Újra sorozatban kapott főszerepet a színész.

Hosszú idő után először láthatjuk sorozat főszerepében az Amerikai Horror Story-ban felfedezett Evan Peters-t, aki most újra az előbb említett sorozat kreátorával, Ryan Murhphy-vel állt össze.

A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori (Monster: The Jeffrey Dahmer Story) mától elérhető a Netflixen, miután csupán néhány nappal a premier előtt kezdték el promótálni. A címből is hamar kiderül, hogy ebben a pár részben Jeffrey Dahmer mára már elhíresült történetét ismerhetjük meg, akit sok esetben a sajtóban és a köznyelvben is a milwaukee-i kannibálként emlegetnek, ugyanis 17 férfit és fiút ölt, csonkított és szentségtelenített meg, akár élve, akár holt állapotban 1978 és 1991 között. A brutális gyilkost 941 év (tizenhatszoros életfogytiglan) börtönre ítélték, és egy másik rab végezte ki 1994-ben.

Evan castingjáról először 2021. márciusában volt szó, majd elég nagy csend övezte a produkciót, egészen néhány nappal ezelőttig, amikor is megkaptuk az első képkockákat róla és még néhány szereplőről.

A történet Dahmer áldozatai szemszögéből van elmesélve, és beszámol arról a 10 alkalomról is, amikor a sorozatgyilkost majdnem sikerült elkapni. Arról is szó esik, hogy a rendőrség mennyit hibázott és hagyta, hogy a gyilkos tovább tevékenykedjen, sőt, keményen beleáll a fehér emberek privilégiumába is, ugyanis sokszor túlságosan kedvesnek, tisztának és hihetőnek tűnt a gyilkos, csak azért mert egy sármos, fehér fiatalemberről volt szó.