Ingyen pizzát küldött Lil Nas X a vallásos csoportnak, akik a koncertje ellen tüntettek

Aztán még szerelmes is lett az egyikükbe.

Szeptember 6-án startolt el Lil Nas X karrierje első turnéja, a Long Live Montero Tour, mellyel elsőként az Egyesült Államokat járja végig. Nem mindenki örül azonban, hogy a rapper a városában lép fel, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a legutóbbi, bostoni koncertje helyszíne előtt egy vallásos csoport jelent meg, akik a show ellen tüntettek. És hogy az előadó hogyan reagálta le a dolgot? Ingyen pizzát küldött nekik.

Lil Nas a Twitterről értesült a tüntetésről, ahova egy rajongója posztolt egy videót róla, és gyorsan meg is osztotta az ötletét a követőivel:

Szóltam is a csapatomnak, hogy küldjenek nekik pizzát, ez nagyon jó promó lehetőség!

Az ajándékot ugyan a csoport prédikátora udvariasan visszautasította, a maréknyi tüntető közül az egyik szemet szúrt a rappernek, aki elmondása szerint egyből bele is szeretett.

Update: nem kérték a pizzát, de véletlenül szerelmes lettem az egyik homofób tüntetőbe

– írta.

Egy videót is mellékelt arról, ahogy a csapata egyik tagja át próbálja adni nekik a meglepetést, és valljuk be, a srác arckifejezéséből ítélve lehet, hogy ő mégis elfogadta volna azt a pizzát.

A turné amerikai szakasza egészen október 23-ig tart majd, aztán pedig Európába is ellátogat vele, és olyan városokban lép fel, mint Amszterdam, Berlin, Párizs, Brüsszel, vagy éppen Barcelona.

Emellett új zenével is készül a fanoknak a rapper, ugyanis most pénteken érkezik a legújabb dala, a Star Walkin’.