Megérkezett a BLACKPINK második albuma!

Íme a Born Pink!

Augusztusban jelent meg a BLACKPINK visszatérő kislemeze, a Pink Venom, mellyel ismét az egész világot meghódították, most pedig a teljes második albumuk is megérkezett. A korong a Born Pink címet kapta, és összesen 8 szerzemény kapott helyet rajta, köztük a Shut Down, amihez a hivatalos kisfilmet is megkaptuk.

A dal érdekessége, hogy a klasszikus zenéből merítettek ihletet hozzá a lányok, egészen pontosan a magyar zeneszerző, Liszt Ferenc La campanella című kompozíciójából.

Hallható a lemezen egy Rosé szóló dal is, a Hard to Love, a Yeah Yeah Yeah a második BLACKPINK dal, melynek Jisoo is hozzátett a szövegéhez, a The Happiest Girl-t pedig Teddy Sinclair (régi művésznevén Natalia Kills) és a szintén zenész férje, Willy Moon írták. A szívhez szóló balladában megcsillogtatja az énekhangját Lisa is, aki általában rappel a banda dalaiban.

A banda október 15-én világkörüli turnéra indul a koronggal, melyet Európába is elhoznak, és olyan városokban lépnek majd fel, mint London, Köln, Koppenhága, Barcelona, Amszterdam, Párizs, és Berlin.