Vegas-i rezidenciája után új albummal és világturnéval tér vissza Katy Perry

Ismét világkörüli turnéra indul majd az énekesnő.

Katy Perry utoljára két éve, 2020-ban jelentkezett albummal, mikor is piacra dobta a Smile című anyagát. Az énekesnő részben a koronavírus járvány következtében nem indult turnéra a lemezzel, így a rajongóinak egészen Las Vegas-ig kellett utazniuk, hogy élőben láthassák kedvencüket, ugyanis a kaszinók városában vállalt el egy rezidenciát. A Play nevet viselő koncertsorozat, mely a legnagyobb slágereit sorakoztatja fel, tavaly decemberben vette kezdetét, és idén októberben ér véget.

Hogy mit tervez ezután Katy? A fanok legnagyobb örömére új albumot, és világturnét, jelentette be Drew Barrymore műsorában.

Valószínűleg hamarosan írok egy új albumot, aztán világkörüli turnéra indulok vele, ami nagyszerű lesz

– árulta el.

Az énekesnő arra is kitért, hogy a koncertjein teljesen más személyiségét láthatjuk, mint amilyen a hétköznapokban. A színpadon extravagáns, színes kosztümökben jelenik meg, és hatalmas show-t csap, a való életben azonban sokkal csendesebb, megfigyelő alkat.

Van egy személyiségem, ami a színpadon jön elő. A koncertekre rengeteg energiát tartogatok, felhype-olom magam. Imádom a mostani show-mat, ez a kedvencem, amit valaha is csináltam, és hatalmas örömöt szerez számomra. A színfalak mögött viszont inkább vagyok üzletasszony, és nem beszélek sokat. Sokkal inkább csak megfigyelem a dolgokat, és a koncertekre tartogatom az energiámat

– mondta.

Katy utoljára öt éve indult világturnéra a Witness című lemezével, melynek keretein belül nem kevesebb, mint 115 koncertet adott, és majdnem egy teljes évig járta a világot. Európában olyan városokban látogatott el vele, mint Amszterdam, Köln, Párizs, Koppenhága, vagy éppen a szomszédos Bécs.

Hazánkban eddigi karrierje során mindössze egyszer lépett fel, 2010-ben, mikor is Budapesten forgatta a Firework című dalának videóját – reméljük, a következő turnéjával ismét ellátogat hozzánk is.