Karácsonyi filmben kapott főszerepet a Riverdale sztárja

Az alkotás az Amazon Freevee-n lesz látható.

Bár még csak augusztus vége van, már a nyakunkon az az időszak, amikor minden ünnepi díszbe borul, és karácsonyi filmek tömkelege árasztja el a tévét és a streaming platformokat. Idén ezek közül az egyikben nem más kapta a főszerepet, mint a Riverdale sztárja, Madelaine Petsch, mellette pedig a 2019-es Aladdin-ból ismert Mena Massoud tűnik majd fel a képernyőn. Az alkotás a Hotel for the Holidays címet kapta, és decemberben érkezik. 

A film a New York-i Fontaine Hotelben játszódik az ünnepek alatt, aminek Georgia (Madelaine Petsch) az igazgatója, és ahová különböző vendégek érkeznek annak reményében, hogy kicsit kiszakadjanak a mindennapi életükből. Georgia magánélete azonban hamar összekeveredik a munkával, amikor egy váratlan szerelmi háromszögben találja magát a szálloda jóképű séfjével (Mena Massoud) és egy kifinomult volt herceggel, aki náluk száll meg.

A premier pontos dátumáról még nem hullott le a lepel, azonban az első képek már megérkeztek belőle:

Madelaine és Mena mellett még olyan színészek tűnnek fel benne, mint Max Lloyd-JonesKayleigh ShikanaiJami BelushiNeil Crone, vagy éppen Jayne Eastwood.

Az alkotás az Amazon Freevee-n lesz majd látható, ami egyelőre csak az USA-ban és az Egyesült Királyságban érhető el. Arról egyelőre nincs hír, hogy itthon felkerül-e valahová, például az Amazon Prime Video-ra.