10+1 dolog, amit nem tudtál Lili Reinhartról

Tudtad, hogy ha nem jött volna össze a színészi karrier, sminkes lett volna?

Lili Reinhart 2017-ben robbant be a köztudatba, mikor elindult a nagysikerű Riverdale, melyben Betty Cooper karakterét formálja meg. A színésznő azóta számos filmben és sorozatban szerepelt, sőt, még egy saját verseskötetet is kiadott! Íme 10+1 érdekesség, amit nem biztos, hogy tudtál róla.

1. Német származású

Lili az ohioi Clevelandben született, és egy közeli kisvárosban, Bay Village-ben töltötte a gyermekkorát. Német és francia felmenőkkel is rendelkezik, a vezetékneve pedig német eredetű. 

2. Csak a focit szereti

Twitteren osztotta meg követőivel, hogy az egyetlen sport, amit szeret, az a foci. 

3. 18 évesen költözött Los Angeles-be

18 éves volt, mikor teljesen egyedül Los Angeles-be költözött, hogy megvalósítsa az álmait. A W magazinnak azt mesélte, olyan kevés pénze volt, hogy több lakótárssal élt együtt, és egy családi étteremben dolgozott, közben pedig folyamatosan meghallgatásokra járt.

Életem legrosszabb időszaka volt

– emlékezett vissza rá.
4. Először nem kapta meg Betty szerepét

Mikor először pályázott Betty szerepére, a Riverdale készítői elutasították. Pár hónappal később újra megpróbálta, akkor azonban már megkapta a szerepet. Elmondása szerint egyáltalán nem ritka, hogy elsőre nem jön össze a dolog, sőt:

Cole kivételével mindannyiunkat elutasítottak először

– mesélte a W magazinnak.
5. Ha nem jött volna össze a színészi karrier…

Nem a színészkedés Lili egyetlen szenvedélye: a Teen Vogue-nak árulta el, hogy ha nem jött volna össze a színészi karrier, sminkes lett volna.

Sminkes suliba mentem volna, hiszen ez a másik nagy szerelmem!

6. A hétköznapokban nem sminkel

Annak ellenére, hogy sminkesnek készült, a hétköznapokban jobban szereti a természetességet, a legtöbbször egyáltalán nem sminkeli ki magát.

7. Nem vállalna el mégegy sorozatot a Riverdale után 

Bár nagyon hálás a sorozatért, és szereti Betty karakterét játszani, úgy érzi, a Riverdale után nem vállalna el mégegy hasonló vonumenű sorozatot, mert tulajdonképpen semmi másra nincs ideje mellette.

8. Depresszióval küzd

Csupán 14 éves volt, mikor depresszióval diagnosztizálták, emellett pedig szorongással, és testképzavarral is küzd. Elmondása szerint a Riverdale sokat segített neki abban, hogy leküzdje ezeket a problémáit. 

9. Ezt jelenti a tetoválása

Minden egyes tetoválásának jelentése van. Az egyik igazán közel áll a szívéhez, ez pedig a bal kezén lévő nyíl, melyet a depresszióval és szorongással való kapcsolata miatt varratott magára.

A nyíl csak akkor tud előre haladni, ha előtte hátrahúzzák. Mikor nehéz időszakon megyünk kereszül, vagyis hátrahúznak minket, az azt jelenti, hogy egy jobb dolog fog következi az életünkben

– ecsetelte a People magazinnak.
10. Biszexuális

2020. júniusában bújt elő.

10+1. Camila Mendes a legjobb barátnője

A való életben is közel áll a Riverdale szereplőihez, olyannyira, hogy Camila Mendes egyenesen a legjobb barátnője! 

Camival nagyon jó barátok vagyunk. Nem játszanánk meg magunkat csak a média kedvéért

– mesélte.