Luke menyasszonyával közös dalt dobott piacra a 5 Seconds of Summer

Íme az Older!

Már csak hetek választanak el minket a 5 Seconds of Summer legújabb albumától, melyről most egy újabb ízelítőt kaptunk. A srácok ezúttal az érzelmeknek adnak teret az Older című dalukkal, ami azért is különleges, mert az énekesük, Luke Hemmings menyasszonyával, Sierra Deatonnal közösen készítették. Sierra elmondása szerint már régen feladta, hogy előadói karriert próbáljon építeni magának, és a banda egyik tagjának kellett meggyőznie arról, hogy fejezzék be közösen a szerzeményt, amit a párjával elkezdett.

Ez az egyik legkülönlegesebb dal, aminek valaha is a részese lehettem. Luke és én 2019. márciusában találtuk ki az alapötletét, mint egy óda az ‘50-es évek szerelmes dalainak, és csak évekkel később, viccből küldte el a hangjegyzetet Michaelnek, aki meggyőzött minket, hogy fejezzük be együtt. És nagyon boldog vagyok, hogy megtette. Régóta feladtam, hogy előadói karrierbe kezdjek, mert sokkal jobban érzem magam a színfalak mögött, de az éneklés iránti szeretetem soha nem hagyott alább. Ezért hatalmas köszönet a barátaimnak a 5SOS-ban, hogy meghagyták a hangomat a végső változatban is

– írta Instagram oldalán.

A dalt Luke, Sierra, Michael Clifford, és Michael Pollack írták, a producere pedig a 5SOS Michaelje volt. 

Sierra a szerzemény megjelenésének örömére jótékonykodik is. Az ausztrál Beyond Blue nevű szervezetnek adományozott, amely a szorongással és depresszióval küzdőknek nyújt segítséget, illetve az öngyilkosság-megelőzésen is dolgozik. 

A 5 Seconds of Summer ötödik albuma, a 5SOS5 szeptember 23-án érkezik. A 19 tracket tartalmazó korongon az Older mellett olyan dalok kapnak helyet, mint az eddig megjelent COMPLETE MESS, a Take My Hand új változata, a BLENDER, vagy éppen a Me Myselt & I

A lemez megjelenésének apropóján a banda egy globális livestreammel is kedveskedik a fanoknak Londonból, melyet szeptember 22-én követhetünk élőben a világ bármely pontjáról.