© YouTube / Golden, Harry Styles

Harry Styles: gyorsan elugrottam Velencébe, hogy leköpjem Chris Pine-t

Az énekes a koncertjén viccelődött a történtekkel.

Pár nappal ezelőtt volt a közelgő Nincs baj, drágám című film világpremierje a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ennél kaotikusabb bemutatót pedig régen láttunk már. Össze is szedtük a premier azon pillanatait, amiktől tátva maradt a szánk, de ezek közül is a legbizarrabb az volt, amikor Harry Styles állítólag leköpte a színésztársát, Chris Pine-t. 

Az internet népe kettészakadt a pár másodperces videó láttán: az egyik oldal szentül meg volt győződve róla, hogy az énekes márpedig tényleg leköpte kollégáját, a másik pedig állította, hogy ez nem történt meg, a videóból azonban nem lehet egyértelműen megállapítani, mi is az igazság.

Chris szóvivője aztán mindenkit nyugalomra intett. Elárulta egy közleményben, hogy természetesen senki nem köpött le senkit, és a két sztár kölcsönösen tisztelik egymást. Valószínűleg mindketten jót nevettek a pletykán, Harry pedig még viccelődött is vele a legutóbbi koncertjén.

Az énekes a tegnapi nap folyamán, szeptember 7-én a New York-i Madison Square Gardenben lépett fel a Love On Tour keretein belül, ahol a következőket mondta a színpadon:

Ez már a tizedik koncertünk a Madison Square Gardenben. Csodálatos, csodálatos, csodálatos érzés újra itt lenni New Yorkban, csak gyorsan elugrottam Velencébe, hogy leköpjem Chris Pine-t. De ne féljetek, visszatértünk!

Nem meglepő módon maga Harry sem bírta ezt végigmondani nevetés nélkül, és a 20 ezer fős közönségnek is tetszett a poén.

Az Olivia Wilde rendezésében, és többek között Harry, Florence Pugh, Chris Pine, és Gemma Chan szereplésével készült Nincs baj, drágám szeptember 22-én érkezik a hazai mozikba.